fbpx
CV.ee tööelublogi

Tööelublogi podcast | Organisatsioonikultuur on konkurentsieelis

T√∂√∂elublogi podcast - Liisa P√Ķldma ja Ragne Maasel - LHV

K√§esolevas erisaates oleme k√ľlas LHV personalijuhil Liisa P√Ķldmal ja LHV ESG valdkonna juhil Ragne Maaselil ning fookuses on LHV organisatsioonikultuur. Kuigi LHV n√§ol on tegemist juba √ľsna suure t√∂√∂andjaga konservatiivses pangandussektoris, siis on LHV alati tundunud natuke eriline, neist kumab mingit erilist isikup√§ra ja personaalsust.

LHV on tunnustatud t√∂√∂andja, kes on noppinud erinevatelt maineuuringutelt k√Ķrgeid kohti ning kus t√∂√∂tajate p√ľhendumus ja rahulolu-n√§itajad on k√Ķrged. Meid hakkas siiralt huvitama, mida ja kuidas LHVs tehakse juhtimiskultuuri vaates, et on saavutatud inspireeriv organisatsioonikultuur ja silmas√§ra, millega inimesed iga p√§ev t√∂√∂le tulevad.

Juhtimiskultuuri kujundamisel tegeleme peamiselt ju just emotsioonide ja tunnetega. Organisatsioonikultuuriga tegelemine ongi tunnete juhtimise kunst, inimemotsioonide manageerimise kunst. Meie peamine fookus organisatsioonikultuuri timmimisel on see, et meie inimestel oleks siin hea.”

”Me tahame, et meie inimesed tunneksid ennast siin t√∂√∂tades h√§sti ‚Äď et nad tunneksid, et nad t√∂√∂tavad nende jaoks parimas kohas. Iga inimene soovib kuuluda talle olulisse inimgruppi, ta soovib, et teda v√Ķetakse omaks, ta soovib, et temast hoolitakse.”

”P√§eva l√Ķpuks soovib iga√ľks ka, et lisaks oma t√∂√∂alastele v√§ljakutsele arvestataks v√Ķimaluste piires ka tema isikliku elu unistuste ja soovidega. Ja kuna k√Ķik inimesed on ikkagi v√§ga erinevad, siis meie ootus juhtidele on, et nad suudaksid lahti h√§kkida, kes on need inimesed, kes tema tiimis t√∂√∂tavad ja mis on see, mida tema inimesed vajavad, et oma t√∂√∂d parimal moel teha.”

‘Seega v√Ķti hea juhtimise juures t√§hendab oma inimeste suurep√§rast tundmist ja tunnetamist. Ja kui seda h√§sti teha, siis varem v√Ķi hiljem peegeldub see kindlasti ka v√§ljapoole organisatsiooni.‚ÄĚ ‚Äď Liisa P√Ķldma ja Ragne Maasel

LHV Pank AS tööpakkumised CV.ee tööportaalis

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top