CV.ee tööelublogi

Tööelublogi podcast | Organisatsioonikultuur on konkurentsieelis

Tööelublogi podcast - Liisa Põldma ja Ragne Maasel - LHV

Käesolevas erisaates oleme külas LHV personalijuhil Liisa Põldmal ja LHV ESG valdkonna juhil Ragne Maaselil ning fookuses on LHV organisatsioonikultuur. Kuigi LHV näol on tegemist juba üsna suure tööandjaga konservatiivses pangandussektoris, siis on LHV alati tundunud natuke eriline, neist kumab mingit erilist isikupära ja personaalsust.

LHV on tunnustatud tööandja, kes on noppinud erinevatelt maineuuringutelt kõrgeid kohti ning kus töötajate pühendumus ja rahulolu-näitajad on kõrged. Meid hakkas siiralt huvitama, mida ja kuidas LHVs tehakse juhtimiskultuuri vaates, et on saavutatud inspireeriv organisatsioonikultuur ja silmasära, millega inimesed iga päev tööle tulevad.

Juhtimiskultuuri kujundamisel tegeleme peamiselt ju just emotsioonide ja tunnetega. Organisatsioonikultuuriga tegelemine ongi tunnete juhtimise kunst, inimemotsioonide manageerimise kunst. Meie peamine fookus organisatsioonikultuuri timmimisel on see, et meie inimestel oleks siin hea.”

”Me tahame, et meie inimesed tunneksid ennast siin töötades hästi – et nad tunneksid, et nad töötavad nende jaoks parimas kohas. Iga inimene soovib kuuluda talle olulisse inimgruppi, ta soovib, et teda võetakse omaks, ta soovib, et temast hoolitakse.”

”Päeva lõpuks soovib igaĂĽks ka, et lisaks oma tööalastele väljakutsele arvestataks võimaluste piires ka tema isikliku elu unistuste ja soovidega. Ja kuna kõik inimesed on ikkagi väga erinevad, siis meie ootus juhtidele on, et nad suudaksid lahti häkkida, kes on need inimesed, kes tema tiimis töötavad ja mis on see, mida tema inimesed vajavad, et oma tööd parimal moel teha.”

‘Seega võti hea juhtimise juures tähendab oma inimeste suurepärast tundmist ja tunnetamist. Ja kui seda hästi teha, siis varem või hiljem peegeldub see kindlasti ka väljapoole organisatsiooni.” – Liisa Põldma ja Ragne Maasel

LHV Pank AS tööpakkumised CV.ee tööportaalis

Jaga postitust

Loe lisaks