Tööelublogi podcast | Organisatsioonikultuur on konkurentsieelis

Tööelublogi podcast - Liisa PÔldma ja Ragne Maasel - LHV

KĂ€esolevas erisaates oleme kĂŒlas LHV personalijuhil Liisa PĂ”ldmal ja LHV ESG valdkonna juhil Ragne Maaselil ning fookuses on LHV organisatsioonikultuur. Kuigi LHV nĂ€ol on tegemist juba ĂŒsna suure tööandjaga konservatiivses pangandussektoris, siis on LHV alati tundunud natuke eriline, neist kumab mingit erilist isikupĂ€ra ja personaalsust.

LHV on tunnustatud tööandja, kes on noppinud erinevatelt maineuuringutelt kĂ”rgeid kohti ning kus töötajate pĂŒhendumus ja rahulolu-nĂ€itajad on kĂ”rged. Meid hakkas siiralt huvitama, mida ja kuidas LHVs tehakse juhtimiskultuuri vaates, et on saavutatud inspireeriv organisatsioonikultuur ja silmasĂ€ra, millega inimesed iga pĂ€ev tööle tulevad.

Juhtimiskultuuri kujundamisel tegeleme peamiselt ju just emotsioonide ja tunnetega. Organisatsioonikultuuriga tegelemine ongi tunnete juhtimise kunst, inimemotsioonide manageerimise kunst. Meie peamine fookus organisatsioonikultuuri timmimisel on see, et meie inimestel oleks siin hea.”

”Me tahame, et meie inimesed tunneksid ennast siin töötades hĂ€sti – et nad tunneksid, et nad töötavad nende jaoks parimas kohas. Iga inimene soovib kuuluda talle olulisse inimgruppi, ta soovib, et teda vĂ”etakse omaks, ta soovib, et temast hoolitakse.”

”PĂ€eva lĂ”puks soovib igaĂŒks ka, et lisaks oma tööalastele vĂ€ljakutsele arvestataks vĂ”imaluste piires ka tema isikliku elu unistuste ja soovidega. Ja kuna kĂ”ik inimesed on ikkagi vĂ€ga erinevad, siis meie ootus juhtidele on, et nad suudaksid lahti hĂ€kkida, kes on need inimesed, kes tema tiimis töötavad ja mis on see, mida tema inimesed vajavad, et oma tööd parimal moel teha.”

‘Seega vĂ”ti hea juhtimise juures tĂ€hendab oma inimeste suurepĂ€rast tundmist ja tunnetamist. Ja kui seda hĂ€sti teha, siis varem vĂ”i hiljem peegeldub see kindlasti ka vĂ€ljapoole organisatsiooni.” – Liisa PĂ”ldma ja Ragne Maasel

LHV Pank AS tööpakkumised CV.ee tööportaalis

Jaga postitust

Loe lisaks