fbpx
CV.ee tööelublogi

Selgusid 2022. aasta värbamisturundusteo ja aasta värbaja konkursi finalistid

Selgusid 2022. aasta värbamisturundusteo ja aasta värbaja konkursi finalistid 1

Konkursile laekus seekord rekordarv töid – 41 värbamisturundusteo ja 47 aasta värbaja nominatsiooni!

Aasta värbamisturundusteo finalistid on: 

BENU Apteek, Bolt Technology, Breakwater Technology, CGI Eesti, Eesti Energia, Eesti Töötukassa, Fujitsu Estonia, Hansabuss, LHV Pank, Lidl Eesti, Nordea Bank Abp Eesti filiaal, Playtech Estonia, Politsei- ja Piirivalveamet, Prokuratuur, Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus, Sihtasutus Noored Kooli, Swedbank AS, Südameapteek/Pharma Holding, Tele2, Unimed Kliinikud ja Vanglateenistus.

Kõigi esitatud tööde hulgast valis zürii välja finalistid. Võitjad kuulutatakse välja juba 17. märtsil toimuval Värbamisturundusauhinnad KICKOFF 2022 üritusel.

Viimane aasta on tööturul olnud muutuse aasta. Uus reaalsus on näidanud, et vanad järgi proovitud tegevused lihtsalt ei too soovitud tulemusi. Uus olukord on pannud paljud tööandjad proovima kastist välja lahendusi ikka selleks, et leida ja ka hoida oma inimesi. Seda peegeldab ka 2022 konkursile esitatud tööde arv, mis on võrreldes eelmise aastaga kahekordistunud. Eristuvaid ja põnevaid töid on esitatud nii oma töötajatega seotud, kui uute töötajate leidmisega seotud kategooriates. Konkursi eesmärk on jagada parimaid praktikaid ja julgustada Eesti tööandjaid uusi lähenemisi proovima. Igal aastal kasvav tööde arv näitab, et meil on mida teistega jagada ning Eesti tööandja on eesrindlikud oma tegevustes.“, kommenteeris Instar EBC tegevjuht Kersti Vannas.

Aasta värbaja tiitlile nomineeriti: 

Ave Arras, Betti Murdvee, Christoph Wiederhold, Gea Liblik, Hanna-Mai Mändmaa, Hedvi Kink, Heleen Anderson, Helen Pärli, Helen Riiknurm, Joanna Kivihall, Julia Jolkin, Kairi Kaur, Katre Laan, Kristiina Saal, Luke Govier, Mai-Liis Logina, Mariana Mutso, Maris Rahnik, Marleen Saat, Mia Reinus, Piret Luts, Taimi Kangur ja Taimi Schüts.

CV-Online turundusjuht, Karla Oder lisab: “Konkursile esitatud tööd on inspireerivad ning eeskujuks ka teistele tööandjatele. Viimastel aastatel on värbamisturundus saanud uute töötajate leidmise ja tööandja brändingu lahutamatuks osaks ning rõõm on näha, et tööandjad on seda ka mõistnud. Seda peegeldab nii meie CV.ee klientide tagasiside kui ka konkursile esitatud tööde arv

Aasta värbamisteod ja aasta värbaja valib välja žürii koosseisus: Tiina Hiob (TLÜ Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi reklaamiteooria ja reklaamipsühholoogia lektor, reklaami ja suhtekorralduse õppekava kuraator), Anneli Aab (Work in Estonia juht (EAS)), Mailis Neppo(PARE), Maris Viires (Helmes HR Head, Talent Acquisition and Employer Branding Area Lead), Kairi Kreek (Politsei- ja Piirivalveamet, turundusspetsialist), Helo Tamme (Eesti Personalijuhtide LinkedIn grupi looja ja eestvedaja ning värbamisblogi “Mis muudab töökuulutuse atraktiivseks” autor) ning Karla Oder (CV-Online (CV.ee) turundusjuht).

Instar EBC ja CV-Online Estonia korraldavad juba neljandat korda värbamisturunduse auhindade konkurssi. Konkursi ja 17. märtsil toimuva KickOff 2022 ürituse kohta leiab info siit.

Graphical user interface

Description automatically generated
PIIRATUD ARV KOHTI! Broneeri koht siit. Lisainfo saamiseks kliki bännerile.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top